Известие

Collapse
No announcement yet.

Подробности около разни ремонти на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщение
    Олеее, там ще те "оправят"...
    Колата ли ще оправят или него ... ?
    ...

Comment

• Него. Лоши отзиви чувам за този сервиз. И да не се бъркате - името му няма нищо общо с марката.
      Там ми боядисваха и някои детайли на ГТВ-то. Стана като лего с разлика от поне 2-3 нюанса.
      Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
      Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

• Първоначално публикувано от V.Nedelchev Покажи съобщение
        Момчета никой ли няма никаква идея по това което обеснявам за какво става въпрос и ако може някой да помогне до толкова съм се отчаял вече че мисля утре да я сглобяват и да я карам във Бургас във сервиз Алфа...
        Aко датчиците действително са здрави,проверете куплунга за хлабави контакти,след това просвирете кабелите до ЕКУ-то,и ако всичко там е наред и колата е правилно зацепена и колелото на вала е наред,остава най-лошото.......................
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
          Aко датчиците действително са здрави,проверете куплунга за хлабави контакти,след това просвирете кабелите до ЕКУ-то,и ако всичко там е наред и колата е правилно зацепена и колелото на вала е наред,остава най-лошото.......................
          А най лошото кое е ? Във момента пътувам към бургас за бош сервиза че за алфа и на мен това ми казаха.

Comment

• Първоначално публикувано от V.Nedelchev Покажи съобщение
            А най лошото кое е ? Във момента пътувам към бургас за бош сервиза че за алфа и на мен това ми казаха.
            Да имаш проблем с ЕКУ-то ама не ми се вярва.Направете това което ти написах.

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• И така .. след драмите ми с предно челно стъкло - вече имам чисто ново, оригинално, от Ауто Италия с любезното съдействие на Анатолий Жиянски. В петък ще бъде сменено в сервиз. Цената няма да я коментирам щото е безсрамно ниска, а пък за монтаж и то в реномиран сервиз ми искат едва 30 лв ?! Даже се притеснявам що е толкова евтино.
              Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
              Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Дай цена на стъклото...колко ниска е?
                sigpic
                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                  И така .. след драмите ми с предно челно стъкло - вече имам чисто ново, оригинално, от Ауто Италия с любезното съдействие на Анатолий Жиянски. В петък ще бъде сменено в сервиз. Цената няма да я коментирам щото е безсрамно ниска, а пък за монтаж и то в реномиран сервиз ми искат едва 30 лв ?! Даже се притеснявам що е толкова евтино.
                  Евтино е,защото няма да ти сложат материал,демек половината силикон и лепило ще ги спестят,те напоследък и в Кобра са така,хората пищят от тях.Аз ползвам други хора,които са сериозни и си вършат работата.

Comment

• Споко маме ... пак са мои ора там. Не са Кобра, нито са Мустанг. Питах ги неколко пъти - казаха за тебе 30 кинта. Е после ше ода с касата бира, то е ясно.

Comment

• За 159-ката само най-доброто :

Click image for larger version

Name:	DSC_0304.jpg
Views:	1
Size:	98.7 Килобайта
ID:	2329791

Name:	DSC_0305.jpg
Size:	96.7 Килобайта
ID:	2329792

Name:	DSC_0306.jpg
Size:	97.7 Килобайта
ID:	2329793

Comment

• Кажи сега за колко ти го офертираха, да знаем някой ден ако ни се наложи!
                        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                          За 159-ката само най-доброто :

[ATTACH]119668[/ATTACH]

[ATTACH]119669[/ATTACH]

[ATTACH]119670[/ATTACH]
                          Ааааааа мойто освен найлона и стиропора,беше в кашон

---------- Post added at 11:05 ---------- Previous post was at 11:03 ----------

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                          Кажи сега за колко ти го офертираха, да знаем някой ден ако ни се наложи!
                          Виж сега Пепи,има неща които понякога не трябва и не могат да се знаят,аз лично никога няма да кажа за колко пари си взех предното стъкло,просто защото на никой никога вече не мога да уредя на тази цена-разбираш ли.Цената в АИ миналата година беше 550 лв.

Comment

• Тони, ясно ми е че всеки ползва отстъпки. Аз съмият ползвам такива от скоро време и то доста големи.
                            Питам от любопитвсто...ясно ми е че оригинално може да се уреди с 50% поне от цената. Оригиналните части се продават винаги с голяма надценка.
                            Имам вече познати/връзки в няколко големи вериги за авточасти!

п.с. Ясно ми е, че няма как да уредиш такава отстъпка, от чисто любопитство питам...ако искаш кажи цената на която е трябвало да го вземеш без отстъпки.
                            Last edited by rusiq86; d.m.y г., 11:24.
                            sigpic

Comment

• 558.75 без никакви отстъпки и нищо е цената на тоя преден джам.

Comment

• Ебаси прозореца
                                sigpic

Comment

Working...
                                X